לבצק:
1/2 קילו קמח לבן מנופה (3.5 כוסות מדידה + כף)
300 מ”ל מים (1 +1/4 כוסות מדידה)
1 כפית מלח הימלאיה דק
שמן – לטבילת הבצק
למלית הבשר:
2 בצלים קצוצים
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
3 כפות שמן זית
500 גרם בשר בקר טחון
1 כף כמון
1/2 כף כורכום
1/4 כפית פלפל שחור טחון
1 כף מלח הימלאיה דק
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
עבור הציפוי: (לא חובה)
1 ביצה טרופה
שומשום
עבור הכנת הבצק:
עבור הכנת מלית הבשר:
מטגנים בצל ובצל ירוק בשמן זית עד להזהבה, מוסיפים את הבשר מפוררים ומטגנים אותו יחד, מוסיפים את שאר מצרכים, מטגנים עוד כ-15 דק’ ומסירים מן האש.
עבור הרכבת הבויוס:
*מתכון עריכה וצילום: בתיה שורק