בצלים מקורמלים

חומרים:

4 בצלים לבנים, קלופים
4 כפות שמן זית
4 כפות רוטב בלסמי איכותי
3 כפות יין לבן
1 כפית סוכר לבן
1/2 כפית מלח גס
1/4 כפית פלפל שחור גרוס דק תבליני מימון
1 כפית טימין יבש תבליני מימון

אופן הכנה:

1.מחממים תנור ל-200 מעלות ומניחים נייר אפייה בתבנית.
2.חותכים את הבצלים לחצאים ומניחים בתבנית כשהצד החתוך כלפי מעלה.
3.מערבבים בקערה קטנה את יתרת המצרכים ומברישים את הבצלים ברוטב בנדיבות. את יתרת הרוטב שומרים בצד.
4. סוגרים את התבנית עם נייר אפייה ורדיד אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
5.פותחים, מברישים שוב את הבצלים והופכים אותם כך שהצד החתוך יהיה כלפי מטה. מברישים גם את הצד השני של הבצלים.
6. אופים ללא כיסוי במשך 20 דקות או עד הזהבה יפה וקבלת צבע עמוק.

גודל פונט
ניגודיות