גראטן ירקות דקיקים

חומרים:

1 סלק בינוני

1 קולורבי בינוני

1 בטטה סגולה

1 תפו״א סגול

1 תפו״א צהוב

1/4 כוס שמן זית

1 כפית מלח ים מטחנה

3-4 גבעולי טימין

1/4 כפית אגוז מוסקט טחון

1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק

אופן הכנה:

1.מחממים תנור ל-200 מעלות
2.מקלפים את הירקות ופורסים אותם דק במנדולינה.
3.מסדרים בתבנית אפייה. יוצקים שמן זית על הירקות, מפזרים, מלח, פלפל שחור גרוס דק, אגוז מוסקט וגבעולי טימין.
4.מכסים בנייר אפייה או רדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל-25 דקות.
5.מסירים את הנייר ואופים עוד 10-15 דקות לקבלת גוון זהוב וקריספי.

גודל פונט
ניגודיות