גרגירי חומוס קריספי מתובלים

עד שעה

חומרים:

2 כוסות גרגירי חומוס מושרים במים למשך לילה

3 כפות שמן זית

3 כפות תבלין גריל עוף תבליני מימון

½ כפית צ’ילי גרוס תבליני מימון

אופן הכנה:

  1. מבשלים את החומוס בסיר עם מים רותחים כ-40 דקות עד לריכוך.
  2. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  3. מסננים מהנוזלים ומניחים בצד לקירור.
  4. יוצקים שמן זית ותבלינים ומערבבים עד שכל החומוסים מצופים בתבלינים.
  5. מניחים את החומוסים על מגש מרופד בנייר אפייה
  6. מכניסים לתנור ל-40 דקות, מידי פעם מערבבים את החומוסים כדי שהאפייה תהיה אחידה.
  7. מקררים ומאחסנים בצנצנת.

הטיפ של תבליני מימון!
ניתן להגיש את החומוס כנשנוש או כתוספת מרעננת לסלט.

גודל פונט
ניגודיות