דג ים תיכוני

עד שעה

חומרים:

  • 4 פילה בר ים
  • 1 חציל בינוני חתוך לקוביות
  • 4 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 10 שיני שום חציות
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 כף שבבי בצל מטוגן
  • ½ כוס שמן זית
  • לימון
  • מלח
  • כפית טימין תבליני מימון

אופן הכנה:

1. קוצצים את הירקות לקוביות.
2. יוצקים את השמן לסיר בינוני ומחממים קלות, מוסיפים את כל המרכיבים פרט לדגים ומבשלים בחום בינוני כחצי שעה.
3. באותה המחבת צולים את הדגים, מוסיפים מעט מיץ לימון למחבת ומזגגים את הדגים.
4. מניחים במגש את הירקות המבושלים ואת הדגים, יוצקים מעט שמן זית ומלח גס וצולים בגריל 10 דקות.
5. מגישים עם טחינה משומשום מלא.

גודל פונט
ניגודיות