דג מושט

עד 30 דקות

חומרים:

  • 3 פילה מושט טריים חתוכים לחצי
  • 4 יח’ פלפל שטה יבש תבליני מימון
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 1 פלפל שושקה
  • 3 שיני שום
  • 1 כף שטוחה של מלח
  • 1 חבילה של רסק עגבניות קטן
  • 1 כף פפריקה מרוקאית חריפה
  • 1 כפית  שטוחה כמון
  • 1 כף פפריקה הונגרית מתוקה
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 צרור כוסברה טרייה

אופן הכנה:

  1. בסיר שטוח ורחב שמים את שמן הקנולה יחד עם שמן הזית.
  2. מוסיפים את פלפל השושקה החריף והשום ומערבבים הכל יחד כ- 5 דקות.
  3. מוסיפים את התבלינים והרסק וממשיכים לערבב.
  4. מוסיפים כוס מים רותחים ומיד אחר את הפילטים.
  5. מוסיפים עוד חצי כוס מים – תלוי במידת הסמיכות הרצויה
  6. מוסיפים לסיר חצי מכמות הכוסברה (את החצי השני שומרים ומוסיפים לסיר רגע לפני שהוא מוכן).
  7. מבשלים על אש נמוכה עם מכסה כעשרים דקות.
גודל פונט
ניגודיות