לציפוי:
1. במערבל חשמלי עם וו הלישה לשים את כל חומרי הבצק פרט לשבבי הבצל המטוגן במשך 10 דקות לבצק רך וגמיש. מוסיפים את שבבי הבצל המטוגן ומערבלים להטמעה. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
2. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, יוצרים מכל חלק 3 רצועות בצק ארוכות וקולעים יחד לצמה.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות. מברישים את החלות בביצה טרופה ומפזרים מעל שבבי בצל מטוגן.
אופים 25-35 דקות להשחמה, מצננים.