מאק אנד צ’יז פורטבלו

עד 30 דקות

חומרים:

  • 1  כף חמאה לייט
  • 2 כפות שבבי בצל מטוגן תבליני מימון
  • 2  שיני שום
  • 4  פטריות פורטבלו קצוצות
  • 1  כף קמח
  • 1 כוס חלב
  • 200  גרם גבינת צ׳דר כתומה
  • 300  גרם פסטה קונכיות מבושלת 7 דקות במים רותחים

להגשה :

  • 2  לחמניות לא החלק העליון, מרוקנות
  • בצל ירוק קצוץ

אופן הכנה:

  1. במחבת כבדה מטגנים בחמאה את הבצל והפטריות. מוסיפים שום ומלח.
  2. לאחר 5 דקות מוסיפים קמח וחלב ומביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים את הגבינה ואת הפסטה ומבשלים 2 דקות נוספות.
  4. מחממים את הלחמניות כ- 5 דקות בתנור.
  5. ממלאים את הלחמניות בפסטה מפזרים בצל ירוק ומגישים.