מאק אנד צ’יז פורטבלו
עד 30 דקות
חומרים:
- 1 כף חמאה לייט
- 2 כפות שבבי בצל מטוגן תבליני מימון
- 2 שיני שום
- 4 פטריות פורטבלו קצוצות
- 1 כף קמח
- 1 כוס חלב
- 200 גרם גבינת צ׳דר כתומה
- 300 גרם פסטה קונכיות מבושלת 7 דקות במים רותחים
להגשה :
- 2 לחמניות לא החלק העליון, מרוקנות
- בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה:
- במחבת כבדה מטגנים בחמאה את הבצל והפטריות. מוסיפים שום ומלח.
- לאחר 5 דקות מוסיפים קמח וחלב ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הגבינה ואת הפסטה ומבשלים 2 דקות נוספות.
- מחממים את הלחמניות כ- 5 דקות בתנור.
- ממלאים את הלחמניות בפסטה מפזרים בצל ירוק ומגישים.
אהבת? שתף/י עם החברים והמשפחה