לברוסקטה:
1. בסיר גדול מניחים את החמאה ושמן הזית ומטגנים את הבצל, השום, הבזיליקום, הכרישה, תפוחי האדמה והארטישוק עד להזהבה.
2. מוסיפים מים ומלח ומבשלים 35 דקות עד לריכוך.
3. טוחנים היטב בבלנדר עומד.
הברוסקטה:
1. צולים קלות את הפרוסות במחבת גריל.
2. מורחים בשמן זית ובשום טרי.
3. מורחים גבינת שמנת, מפזרים קוביות עגבנייה ובזיליקום טרי.
סיום המרק:
1. מערבבים את החלמונים עם מעט מהמרק ויוצקים חזרה למרק, מערבבים קלות.
2. מגישים מנת מרק עם מעט גרנה פדנה לצד הברוסקטה.