מרק כתומים

עד שעה

חומרים:

(6 מנות)

1 בצל לבן גדול חתוך לקוביות

1/2 מקל כרישה פרוס

4 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות

בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות

300 גרם דלעת או דלורית קלופה וחתוכה לקוביות

תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות

1 כפית ג’ינג’ר טרי מגורר

1 כפית שטוחה כורכום

2 כפיות מלח

1/4 כפית אגוז מוסקט

1 כפית פלפל שחור גרוס

מים

1/2 פחית קרם קוקוס

אופן הכנה:

  1. בסיר גדול מזהיבים את הבצל והכרישה כ-3 דקות.
  2. מוסיפים את השום והג’ינג’ר ומערבבים. מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ-3 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
  3. מוסיפים תבלינים ומים עד לגובה של כ-1 ס”מ מעל הירקות. מביאים לרתיחה.
  4. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.
  5. מכבים את האש. טוחנים באמצעות מוט בלנד למרקם חלק ותוך כדי מוסיפים את הקרם קוקוס. ניתן לקשט עם עירית קצוצה.

גודל פונט
ניגודיות