סוכריות דניס בנייר אפייה

עד שעה

חומרים:

2 פילטים של דניס טרי

צרור אספרגוס

1/2 כוס שמן זית איכותי

2  יחידות ליים

6 עגבניות שרי קשיחות וטריות

1 לימון

1 כרישה

1/2 כוס יין לבן

מלח ים מטחנה

פלפל שחור מטחנה

נייר אפייה

אופן הכנה:

  1. מקלפים את האספרגוס ומשרים אותו כ-4 דקות במים רותחים עם מלח.
  2. חותכים את הליים, הכרישה והשרי לטבעות.
  3. חותכים את האספרגוס לחצי.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. מניחים את הדג בנייר אפייה ומפזרים מעליו בצורה שווה את הירקות שחתכנו לטבעות.
  6. יוצקים מעל הדג כמות נדיבה של שמן זית ורבע כוס יין.
  7. מתבלים במלח ופלפל. מניחים ליד הדג את האספרגוס.
  8. סוגרים את נייר האפייה לא הדוק על מנת שיהיה מקום לאדים. את הקצוות סוגרים כמו סוכריות.
  9. מכניסים לתנור ל-15 דקות.
  10. פותחים את נייר האפייה על צלחת ההגשה. מגישים עם לימון.
גודל פונט
ניגודיות