* לשומרי הכשרות- ניתן להכשיר את הכבד על ידי צלייה בתנור על רשת, בחום של 200 מעלות, עד שכל הדם יורד. אם לא חשובה הכשרת הכבד ניתן לוותר על הצלייה.
1. מטגנים את התפו”א בשמן עמוק עד הזהבתו (כמו צ’יפס) –מניחים בסיר רחב ושטוח בצורה מסודרת.
2. חוזרים על אותה פעולה עם הבצל.
3. מוסיפים את הכבד, הסילאן ושאר התבלינים.
4. מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כרבע שעה ללא מכסה.
אפשרות נוספת לרוטב:
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. מקפיצים במחבת נפרדת כ- 8 עגבניות שרי תמר קטנות עם שמן זית וסילאן.
3. שופכים את העגבניות בעדינות לתוך הסיר של הכבד ומכניסים לתנור ל-7 דקות.