לסלמון:
הכרוב:
1. מתבלים היטב את הכרוב במלח ופלפל שחור, טימין ופטרוזיליה ועוטפים בנייר כסף.
2. מניחים בתבנית אפייה ואופים בחום של 150 מעלות כשלוש שעות.
3. מורידים את נייר הכסף, יוצקים את נוזלי הבישול על הכרוב וצולים ב – 200 מעלות עד להשחמה.
הסלמון:
1. ממליחים ומפלפלים את הדג.
2. מחממים במחבת חמאה ושמן זית ומניחים את הדג במחבת, מטגנים קלות מכל הצדדים.
3. מוסיפים למחבת מיץ לימון ושום ומבשלים כשתי דקות עד לזיגוג הסלמון בלימון.
4. מוסיפים רצועות בזיליקום ומסירים מהאש.