סלט ירוקים פריכים

15 דקות

חומרים:

2 כוסות פרחי ברוקולי

6 עלי חסה

6 גבעולי אספרגוס

8-10 יח׳ שעועית ירוקה רחבה

1/2 כוס אפונה טרייה / קפואה

¼ כוס גרעיני חמנייה

 

תיבול:

3 כפות מיץ לימון lemon tree

1 כפית מלח

2 כפות שמן זית

1 כפית דבש/ מייפל

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. אופים את גרעיני החמנייה כ-8 דקות עד שמזהיבים.
  3. מביאים סיר עם מים לרתיחה, מוסיפים כפית מלח. חולטים את הברוקולי כ-2 דקות ומוצאים למי קרח. מיד לאחר מכן חולטים את השעועית הירוקה והאפונים.
  4. מניחים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים.
  5. מניחים בקערה את כל מצרכי הסלט, יוצקים את הרוטב ומערבבים.
גודל פונט
ניגודיות