סלט פסטה מיוחד

עד שעה

חומרים:

250 גרם פסטה ממולאת טרייה או פסטה מסולסלת

5 גבעולי אספרגוס

1 כוס שעועית ירוקה

1 כוס עגבניות שרי צלויות

1 כפית עליי זעתר מיובש

1/2 חצי פלפל צ’ילי פרוס דק

120 גרם מיני כדורי מוצרלה

תיבול:

3 כפות שמן זית

1 כפית עלי זעתר מיובש

2 כפות מיץ לימון lemon tree

1 כפית מלח אטלנטי

אופן הכנה:

1.  מחממים תנור ל-200 מעלות.

2.  חותכים את עגבניות השרי לחצאים, מפזרים מעט מלח וככפית שמן זית ואופים כ-8 דקות.

3.  מביאים סיר עם מים לרתיחה, חולטים את השעועית הירוקה כ- 3 דקות, מוציאים למי קרח.

מיד לאחר מכן חולטים את האספרגוס כ-2 דקות ומוצאים למי קרח.

4.  מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

5.  מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומתבלים. מגישים את הסלט בטמפרטורת החדר.