2 שומרים קטנים פרוסים דק
2 תפוחי עץ ירוקים גרני סמיט פרוסים דק
2 גבעולי סלרי
2-3 גבעולי שמיר
2 כפות שמן זית
½ כפית מלח
פלפל שחור גרוס דק תבליני מימון
מיץ מלימון שלם
לגרנולה:
½ כוס שקדים
¼ כוס גרעיני חמניה
¼ כוס גרעיני דלעת
½ כוס שיבולת שועל
¼ כוס פרג
¼ כוס שומשום
3 כפות שמן זית
2 כפות
½ כפית מלח
½ כפית צילי גרוס תבליני מימון
2 כפות מייפל / סילאן
1 כף טחינה גולמית
4-6 מנות
הכנת הגרנולה:
1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. מערבבים את כל מרכיבי הגרנולה ומפזרים על תבנית עם נייר אפייה.
3. אופים את הגרנולה כ-20-25 דקות. מערבבים מידי פעם את התערובת כדי שתצא אחידה.
הרכבת הסלט:
מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומפזרים גרנולה.
שומרים ותפוחי עץ פרוסים דק, סלרי, ירוקים וגרנולה עשירה.
הטיפ של תבליני מימון:
ניתן לפרוס דק דק את התפוחים והשומר באמצעות מנדולינה.