סלט תירס צלוי

עד שעה

חומרים:

(4-6 מנות)

4 קלחי תירס/ תירס קפוא

2 אבוקדו בינוניים בשלים

1 בצל סגול בינוני

3 שיני שום קצוצות

1 כוס עגבניות שרי צלויות

2 גבעולי טרגון

תיבול:

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון lemon tree

כפית מלח אטלנטי

¼ כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית צ’ילי טרי קצוץ

אופן הכנה:

1.  מחממים תנור ל-200 מעלות.

2.  חותכים את עגבניות השרי לחצאים, מפזרים מעט מלח וכפית שמן זית ואופים כ-8 דקות.

3.  פורסים את הבצל לחצאי עיגול, מזהיבים על מחבת עם כף שמן זית, מוסיפים את השום ומערבבים כדקה. מוצאים מהמחבת לקערה.

4.  יוצקים כף שמן זית על המחבת, מזהיבים את גרגירי התירס 5 דקות לגוון זהוב.

5.  חותכים את האבוקדו לפרוסות.

6.  מערבבים את כל המרכיבים יחד ומתבלים בלימון, שמן זית, מלח פלפל וטרגון.