סשימי טונה אדומה
עד 15 דקות
חומרים:
- 200 גרם טונה אדומה
- 1 כף שומשום שחור
- ½ כוס סויה בהירה
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כף סילאן
- ג’ינג’ר כתוש קפוא
- 1 גזר חתוך לרצועות דקות
- 1 קולורבי חתוך לרצועות דקות
- 1 צרור בצל ירוק קצוץ דק
- 1 כף כוסברה ירוקה תבליני מימון
אופן הכנה:
- מערבבים היטב את חומרי הסלט עם הסויה, שמן השומשום, הסילאן והג’ינג’ר.
- מחממים שמן במחבת פסים. פורסים את הטונה לרצועות דקות.
- צורבים את הטונה מכל הצדדים על אש גבוהה, לא יותר מחצי דקה בכל צד.
- מקררים את פרוסות הטונה הצרובות על הירקות.
- מפזרים שומשום שחור מלמעלה ומגישים.
אהבת? שתף/י עם החברים והמשפחה