סשימי טונה אדומה

עד 15 דקות

חומרים:

  • 200 גרם טונה אדומה
  • 1 כף שומשום שחור
  • ½ כוס סויה בהירה
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף סילאן
  • ג’ינג’ר כתוש קפוא
  • 1 גזר חתוך לרצועות דקות
  • 1 קולורבי חתוך לרצועות דקות
  • 1 צרור בצל ירוק קצוץ דק
  • 1 כף כוסברה ירוקה תבליני מימון

אופן הכנה:

  1. מערבבים היטב את חומרי הסלט עם הסויה, שמן השומשום, הסילאן והג’ינג’ר.
  2. מחממים שמן במחבת פסים. פורסים את הטונה לרצועות דקות.
  3. צורבים את הטונה מכל הצדדים על אש גבוהה, לא יותר מחצי דקה בכל צד.
  4. מקררים את פרוסות הטונה הצרובות על הירקות.
  5. מפזרים שומשום שחור מלמעלה ומגישים.