פטוציני תרד פטריות ושמנת

עד 30 דקות

חומרים:

  • 1 חבילת פסטה פטוציני
  • 1/2 1 גביעים שמנת לבישול
  • 20 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 פטריות שמפניון גדולות או סלסלה אחת של פטריות קטנות פרוסות לרבעים יפים
  • כ-5 עלים של תרד טריים
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 1 כפית אגוז מוסקט
  • פלפל שחור שלם מטחנה

אופן הכנה:

לרוטב :
1. בסיר רחב ונמוך, שיוכל גם להכיל את כמות הפסטה, ממיסים את החמאה.
2. מוסיפים את השמן זית ומיד לאחר מכן את הפטריות עד למעט השחמה.
3. מוסיפים את השום, התרד והתבלינים.
4. מוסיפים את השמנת ועל אש נמוכה מאוד מצמצמים מעט את הנוזלים.

לפסטה:
1. במים רותחים מומלחים מבשלים את הפסטה אל דנטה. מסננים.
2. מוסיפים שמן זית ומעבירים אל הסיר עם הרוטב ומקפיצים יחד כ-3 דקות על לספיגת הטעמים.

*מומלץ להגיש חם לצד פרמזן.

גודל פונט
ניגודיות