פיצה מלוואח

כחצי שעה

חומרים:

 (4 מנות)

4 יחידות מלאווח (יש להוציאו מהפריזר כרבע שעה לפני ההכנה)

300 גרם גבינת קשקבל מגוררת

20 יחידות כדורי מוצרלה קטנים

לרוטב:

3 כפות רוטב עגבניות

1 כף רכז עגבניות

2 כפיות אורגנו

2 כפות  שמן זית

2 שיני שום כתושות

בצל קטן קצוץ

קורט מלח

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כף רסק עגבניות

תוספות אפשריות:

פטריות, תירס, בצל, זיתים, טונה

אופן הכנה:

1. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ויתר המרכיבים ומבשלים כ-4 דקות.

2. מורחים את עלי המלוואח ברוטב, מפזרים גבינה (השאירו מעט שוליים ללא הגבינה), מניחים את התוספות.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות.

4. חותכים ירקות גס, מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ולימון ומגישים לצד הפיצות.