(4 מנות)
4 יחידות מלאווח (יש להוציאו מהפריזר כרבע שעה לפני ההכנה)
300 גרם גבינת קשקבל מגוררת
20 יחידות כדורי מוצרלה קטנים
לרוטב:
3 כפות רוטב עגבניות
1 כף רכז עגבניות
2 כפיות אורגנו
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
בצל קטן קצוץ
קורט מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף רסק עגבניות
תוספות אפשריות:
פטריות, תירס, בצל, זיתים, טונה
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ויתר המרכיבים ומבשלים כ-4 דקות.
2. מורחים את עלי המלוואח ברוטב, מפזרים גבינה (השאירו מעט שוליים ללא הגבינה), מניחים את התוספות.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות.
4. חותכים ירקות גס, מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ולימון ומגישים לצד הפיצות.