למילוי:
500 גרם צוואר טלה טחון/בקר טחון
300 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
300 גרם משמשים מיובשים
1 בצל גדול קצוץ
1/4 צרור פטרוזיליה קצוץ
1 גבעול סלרי קצוץ ( רק העלים)
2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות או 3 כפות גדושות פירורי לחם
3 כפות מים
1 כף שמן זית
1 כפית מחוקה ראס אל חנות
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פלפל לבן
1 כפית מחוקה מלח (לפי טעם)
לרוטב:
8 בצלים בינוניים קלופים ופרוסים לרצועות
2 מקלות קינמון
1 כף סוכר חום כהה
1 כף סילאן טבעי
1 כפית שטוחה כורכום
1/2 כפית פלפל לבן
1 כפית שטוחה מלח
1/3 כוס שמן זית
1/2 כוס מים
מומלץ להגיש לצד קוסקוס.
צילום ומתכון: ענת אלישע