2 קופסאות תירס משימורים (גדולות, 670 גרם לאחר סינון)
3 ביצים L
3 כפות קמח תופח
1 מיכל שמנת מתוקה/לבישול
(אחוזי שומן לבחירה)
1 גביע קוטג׳
250 גרם גבינה בולגרית מפוררת
(אחוזי שומן לבחירה)
150 גרם גבינת מוצרלה מגורדת/קצ׳קבל/גבינה קשה אחרת
1 כוס פירורי לחם קריספ
מלח ופלפל (לפי טעם)
למריחת התבנית:
כף חמאה רכה
לקראסט:
1/2 כוס פירורי לחם קריספ
50 גרם גבינת מוצרלה/אחרת מגורדת
צילום ומתכון: ענת אלישע