1/2 1 כף שמן זית לטיגון השומן
100 גרם שומן בקר קצוץ דק
1 בצל
1 גזר
1 גבעול סלרי
2 שיני שום
1 ק”ג זנב חתוך לקוביות
3 כפות שמן זית
1 חופן פטרוזיליה קצוצה דק
2-3 מסמרי ציפורן
400 מ”ל יין לבן יבש
1 כף מחוקה מלח
1 כף מחוקה פלפל שחור גרוס דק תבליני מימון
2 פחיות שימורי עגבניות פולפה
2 כפות רסק עגבניות בריכוז כפול
לרוטב:
20 גרם צנוברים
30 גרם צימוקים כהים
3 גבעולי סלרי אמריקאי, קלופים מחוטים.
1 כפית מחוקה קקאו באיכות טובה
להגשה:
פסטה ריגטוני מבושלת