קדרת אסאדו בבצלים

עד שעה

חומרים:

לבשר:

  • 2 קילו אסאדו (שפונדרה), חתוך לקוביות
  • גזר
  • בצל
  • עלה דפנה
  • 2 גרגירי פלפל שחור שלם

 

לקדירה:

  • 7 בצלים גדולים
  • 2-3 כפות שמן קנולה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כפית כורכום
  • 3/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף חוואייג' למרק

אופן הכנה:

1. שמים את קוביות הבשר בסיר לחץ עם הגזר, הבצל, עלה הדפנה והפלפל השחור. מכסים במים עד ס"מ מעל גובה הבשר, מביאים לרתיחה ומבשלים 45 דקות. אם אין סיר לחץ – מבשלים בסיר רגיל כשעתיים.

2. מוציאים את הבשר ושומרים את מי הבישול.

3. פורסים את שבעת הבצלים לפרוסות עבות בצורת ירח. מערבבים את שני השמנים ומטגנים 3/4 מכמות הבצל. את הרבע הנותר שומרים בצד.

4. כשהבצל מתחיל להזהיב מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את קוביות הבשר.