מצרכים למרק האדום:
3 גזרים
3 קישואים
4 תפוחי אדמה
2 חתיכות דלעת קטנות
1/4 כרוב
2 בצלים
סלרי
100-200 גרם חומוס מבושל או שעבר השרייה ארוכה
100-200 גרם שעועית מבושלת או שעברה השרייה ארוכה
1/2 צרור כוסברה
1/2 צרור פטרוזיליה
1 קופסת רסק קטנה
1 כף פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה בשמן
1 כף מלח הימלאיה דק
1/2 כף פלפל שחור טחון
1 כפית בהרט
1 כפית כורכום
מים
מצרכים לקוסקוס:
1/2 קילו סולת
1 כפית מלח
3 כפות שמן
3 כוסות מים
למרק:
לקוסקוס:
1. בקערה שמים חצי קילו סולת עם 3 כפות שמן, כפית מלח וכוס מים.
2.מכסים את התערובת ומכניסים למיקרו ל-3 דקות
3.מפוררים את התערובת במזלג ומוסיפים עוד כוס מים, מכניסים לעוד 3 דקות למיקרו וחוזרים על הפעולה פעם נוספת סך הכל 3 כוסות מים (שלוש פעמים).
4.מוציאים את הקוסקוס מהמיקרו ומעבירים אותו במסננת לקוסקוס או במעבד מזון עד לקבלת המרקם הרצוי.