קציצות מחשי טוניסאיות

עד 30 דקות

חומרים:

  • 700 גרם חזה עוף טרי, חתוך לקוביות קטנות מאוד
  • 4 פרוסות לחם פרוס אחיד רטובות סחוטות ממים
  • 1/2 כפית גריל עוף
  • קמצוץ פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה כורכום
  • 1/4 צרור כוסברה , רק העלים
  • 1 ביצה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 בצל גדול קצוץ דק ממש

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל המרכיבים עד שמתקבלת תערובת עסיסית ומאווררת.

2. בידיים משומנות יוצרים קציצות עגולות ושטוחות מעט.

3. מחממים במחבת עבה כחצי כוס שמן, ומטגנים על אש גבוהה כמספר דקות ומורידים לאש בינונית בכל סבב של קציצות. (טיפ לקציצות קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים)

הטיפ של מימון! מומלץ להגיש בלחמנייה עם מטבוחה וחצילים מטוגנים ביום שישי בצהרים