קרפצ’יו סלק

חומרים:

2 סלקים גדולים

4 כפות מלח גס

3 כפות שמן זית

2 כפות רכז רימונים טבעי

3 כפות גרגירי רימון

1/2 לימון סחוט

1/4 כפית פלפל שחור גרוס דק

1/2 כפית מלח ים מטחנה

1/2 כפית אבקת כוסברה יבשה

חופן עלי ארוגולה טרייה

אופן הכנה:

1.מחממים תנור ל-200 מעלות.
2.מניחים את הסלק על נייר אפייה, מפזרים מלח גס, סוגרים את נייר האפייה ומכניסים לתנור לשעה וחצי,
ע״י קיסם בודקים אם הסלק רך והוא מוכן.
3.מניחים בצד לקירור.
4.מסירים את הקליפה ופורסים דק דק במנדולינה או סכין שף חדה.
5.מסדרים את פרוסות הסלק על צלחת הגשה.
6.יוצקים שמן זית בצורה אחידה, רכז רימונים, מלח ים, פלפל שחור גרוס דק ואבקת, כוסברה יבשה, לימון סחוט,
מפזרים עלי ארוגולה ומקשטים בגרגירי רימון טריים.

גודל פונט
ניגודיות