6-8 מנות
ריבוע גדול של דלעת (לבקש מהירקן שיחתוך לכם)
טימין יבש
רוזמרין יבש
1 כף מלח ים מטחנה
1 כפית פלפל שחור גרוס דק
1 כפית פפריקה הונגרית מתוקה
3 כפות שמן זית
1 כפית זרעי כוסברה קלויים וכתושים
3 כפות דבש טבעי
4-5 גבעולי זעתר טרי
4 גבעולי מרווה
1.מקלפים את הדלעת ומנקים מגרעינים ושאריות חוטים.
2.מערבבים את כל חומרי המשרה: טימין מיובש, רוזמרין, מלח ים, פלפל שחור גרוס דק, שמן זית, זרעי כוסברה, דבש.
3.מושחים את ריבוע הדלעת ומצפים אותו היטב מכל הכיוונים.
4.עוטפים בניילון או מכניסים לשקית זיפ לוק יחד עם העשבים הטריים ומניחים במקרר לילה (אופציה-לא חובה).
5.מחממים תנור ל-220 מעלות.
6.מוציאים מהמקרר את ריבוע הדלעת, מניחים על נייר אפייה, עוטפים בנייר אפייה מכל הכיוונים ומכניסים לתנור ל-20 דקות.
7.פותחים את התנור, ומסירים את נייר האפייה, ממשיכים לצלות את הדלעת כ-15-20 דקות לקבלת גוון זהוב.
8.מניחים על קרש מעץ או צלחת הגשה ופורסים דק.