שניצל סופר קריספי!

חומרים:

1 קג חזה עוף פרוס לשניצלים דקים/פילה עוף.

1 כף חרדל דיז׳ון חלק/אחר

2 ביצים

1 כפית מלאה מלח (לפי טעם אישי)

1/2 לימון גדול סחוט

 

לציפוי:

1/2 שקית פירורי לחם קריספ זהוב קלאסי

1/2 שקית פירורי לחם קריספ פנקו זהוב

 

לטיגון:

שמן חצי עמוק

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

  1. טורפים בקערה את כל מרכיבי הבלילה ומכניסים את השניצלים.
  2. מערבבים היטב ומכסים בניילון נצמד.
  3. מכניסים למקרר לשעתיים (לא להתעצל)
  4. מניחים נייר אפייה על משטח העבודה.
  5. מערבבים פירורי לחם עם פירורי פנקו ומצפים את השניצלים.
  6. מניחים את השניצלים אחד על השני בערימה ומחממים שמן.
  7. מטגנים עד הזהבה עמוקה ומעבירים לרשת צינון.

בתאבון