תבשיל דג ועדשים

עד 30 דקות

חומרים:

  • שמן זית
  • 5 שיני שום כתושות
  • 1 כרישה קצוצה
  • 1 בצל פרוס
  • 2 כוסות עדשים ירוקות
  • 3 יחידות פילה לברק
  • צרור כוסברה קצוצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מיץ מ – ½ לימון
  • מלח
  • פלפל
  • קורט סוכר
  • 3 עגבניות

אופן הכנה:

1. למחבת כבדה יוצקים מעט שמן זית. מטגנים את הבצל, השום והכרישה עד להזהבה קלה.
2. מוסיפים את העדשים ומכסים במים. מבשלים כ- 5 דקות.
3. מוסיפים מיץ לימון ותבלינים, את דגי הלברק ועשבי התיבול ומבשלים 10 דקות.
4. בעזרת בלנדר מוט מרסקים מעט עגבניות טריות ומגישים את התבשיל לצד פרוסת לחם טרי.