בורקס טונה מדפי אורז

חומרים:

12 דפי אורז
2 ביצים
1 כוס מים
1 כף סילאן טבעי תבליני מימון
3 קופסאות טונה בשמן / מים
1 כף מיונז
1 כפית תבלין טוסקנה
1/2 כפית פלפל שחור דק
1/2 כפית פפריקה מתוקה
תבלין הכל מלבד הבייגל

אופן הכנה:

מערבבים בקערה את מצרכי המילוי: טונה מסוננת, מיונז, תבלין טוסקנה, פלפל שחור ופפריקה מתוקה. 1.

בקערה נפרדת טורפים היטב את הביצים, סילאן ומים.2.

טובלים את דפי האורז בקערה עם הביצים למשך 10 שניות עד שהם מעט מתרככים ומניחים שני דפי אורז חופפים על משטח עבודה3.

ממלאים בשתי כפות מתערובת הטונה, סוגרים את הקצוות ומגלגלים לסיגר.4.

5.מעבירים לתבנית עם נייר אפייה.

מורחים כל סיגר טונה בתערובת הביצים שנותרה ומפזרים מעל תבלין הכל מלבד הבייגל.6.

7.מכניסים לתנור שחומם מראש ב200 מעלות במצב טורבו למשך 25-30 דקות ועד שהבורקס זהוב ופריך מאוד.

מומלץ לאכול מיד