בייגל טוסט מושחת של קובי אדרי

חומרים:

1 בייגל
רוטב עגבניות שרי – המתכון הקלאסי
גבינת שמנת
3 פרוסות מוצרלה
3 פרוסות גבינה צהובה
גבינת עזים
תירס
זיתי קלמטה
בצל ירוק
בצל סגול
1 ביצה
מעט שמן זית ומלח גס

אופן הכנה:

1.חותכים את הבייגל ל -3 פרוסות.
2.מורחים על שתי פרוסות רוטב עגבניות שרי קלאסי ועל הפרוסה שנותרה, מורחים גבינת שמנת.
3.קורצים עיגול במרכז של פרוסות המוצרלה ומסדרים על הבייגל.
4.חותכים ריבועים של גבינה צהובה ומניחים על הבייגל.
5.מפזרים תירס, זיתי קלמטה, בצל ירוק ובצל סגול.
6.מניחים בתוך העיגול הריק פרוסה של גבינת עזים ושוברים מעליה ביצה.
7.סוגרים את הבייגל, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים מלח גס.
8.מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל – 20 דקות.
9.מוציאים ומגישים.

 

 

מתכון וצילום: קובי אדרי