1. מבקשים מהקצב לשטח את העוף לפרוסות מאוד דק או דופקים עליהן עם פטיש שניצלים עד שהעוף דק.
2. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים במחבת עם שמן זית עד הזהבה.
3. קוצצים את הפטריות והערמונים לקוביות ומוסיפים לבצל. מפזרים מעל עלי טימין, מלח, אבקת שום ופלפל ומטגנים, תוך כדי ערבוב, עד שהפטריות מתרככות מעט. בערך 5 דקות. מצננים בצד עד שממלאים.
4. מניחים בתחתית כל חזה עוף מהמילוי, חשוב לשים כמות גדולה יחסית (בערך 3 כפות) ומגלגלים לרולדה. אם נשארים חורים והמילוי מציץ זה בסדר גמור. הדבר הכי חשוב זה להדק את העוף היטב סביב המילוי.
5. חותכים את הירקות לקוביות גדולות או לפרוסות (את כרוב הניצנים ובצלי השאלוט חותכים לחצי). אם חותכים לפרוסות מניחים בתחתית התבנית, אם חותכים לקוביות מסדרים מסביב.
6. מניחים את גלילות העוף בתבנית, צמודות אחת לשנייה.
7. מערבבים את מצרכי הרוטב בקערה קטנה ומזלפים מעל העוף והירקות. מתבלים בפלפל שחור גרוס.
8. אופים במשך 30-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שהחלק העליון של העוף זהוב. פורסים ומגישים ביחד עם הירקות ותפוחי האדמה.