דג מושט

עד 30 דקות

חומרים:

  • 3 פילה מושט טריים חתוכים לחצי
  • 4 יח’ פלפל שטה יבש תבליני מימון
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 1 פלפל שושקה
  • 3 שיני שום
  • 1 כף שטוחה של מלח
  • 1 חבילה של רסק עגבניות קטן
  • 1 כף פפריקה מרוקאית חריפה
  • 1 כפית  שטוחה כמון
  • 1 כף פפריקה הונגרית מתוקה
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 צרור כוסברה טרייה

אופן הכנה:

  1. בסיר שטוח ורחב שמים את שמן הקנולה יחד עם שמן הזית.
  2. מוסיפים את פלפל השושקה החריף והשום ומערבבים הכל יחד כ- 5 דקות.
  3. מוסיפים את התבלינים והרסק וממשיכים לערבב.
  4. מוסיפים כוס מים רותחים ומיד אחר את הפילטים.
  5. מוסיפים עוד חצי כוס מים – תלוי במידת הסמיכות הרצויה
  6. מוסיפים לסיר חצי מכמות הכוסברה (את החצי השני שומרים ומוסיפים לסיר רגע לפני שהוא מוכן).
  7. מבשלים על אש נמוכה עם מכסה כעשרים דקות.