1 תפוח עץ ירוק גרני סמית
250 גרם תמר מג’הול מגולען
150 גרם מיקס אגוזים (פקאן, אגוז מלך, שקדים, לוז)
1/2 כוס שומשום מלא קלוי / שומשום
1/2 כפית קינמון
¼ כפית הל
¼ כפית ג’ינג’ר
2 כפות סילאן
½ כוס יין אדום מתוק / מיץ ענבים טבעי
הטיפ של מימון!
ניתן לשמור במקרר את החרוסת עד 7 ימים.
ניתן להקפיא ולהפשיר במקרר.
במידה ונשאר לכם מהחורסת ואין לכם מה לעשות נין להוסיף כ-1/2 כוס אגוזים טחונים לערבב בתוך החרוסת, להניח במקרר עד שמקרר, מגלגלים לכדורים ומגלגלים בקוקוס.