2 בצלים גדולים/3 בינוניים קלופים וחתוכים לטבעות רחבות.
לבלילת הציפוי:
1 כוס מלאה קמח (כוסות מדידה)
1/2 כוס קורנפלור
1/2 כפית אבקת אפייה
1 כף תערובת תיבול לצ’יפס/גריל עוף
1/2 כפית שום גבישי
1/2 כפית פלפל לבן/שחור
1 כפית שטוחה של מלח דק הימלאיה
1 כוס מי סודה קרים במיוחד.
1 שקית פירורי פנקו לציפוי (300 גרם)
שמן לטיגון חצי עמוק
לרוטב:
1 כף גדושה של מיונז
2 כפיות קטשופ
1 כפית חרדל
1 כפית שטוחה סחוג
2 כפות מלפפון חמוץ קצוץ דק.
*מתכון של ענת אלישע