כרובית בינונית
300 גרם בשר טחון
1/2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס דק לפי הטעם
1/4 כפית ראס אל חנות
1/4 כפית פפריקה מתוקה
לבלילת הטבילה:
3 ביצים
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית שום גבישי
3 כפות קמח
קמח לטבילה
פירורי לחם קריספ שום
1.מתבלים את הבשר.
2.מבשלים את הכרובית במים רותחים מומלחים, חצי בישול (כ10 דקות)
מצננים מעט את הכרובית.
3.חותכים את הפרחים של הכרובית דק אבל לא דק מידי, כמובן ששומרים את שאריות הכרובית וגם אותם נטגן🙃
4.לוקחים חתיכת בשר ומשטחים מעט עם הידיים, מצמידים לכרובית ומהדקים (חשוב שהכרובית והבשר יהיו ביחסים שווים שירגישו את שניהם בביס;)
חוזרים על הפעולה עם כל הכרובית והבשר.
5.טובלים בקמח, בתערובת הביצים ובפירורי הלחם. מהדקים טוב את הפירורים.
6.מטגנים בשמן חם כ-4 דקות מכל צד עד להשחמה.
7.מצננים על רשת ומגישים חם לצד מטבל צ׳ילי.
אפשר להכין מראש ולחמם בתנור/פלטה.