לבצק:
1/2 ק”ג קמח לבן רב תכליתי
1 כף שמרים יבשים
1/2 כפית מלח
1/4 כוס שמן
2 כוסות (480 מ”ל) מים פושרים
למלית הבשר:
300 גרם בשר בקר טחון
1 בצל בינוני
2 עגבניות בינוניות קלופות, קצוצות דק
1 שן שום כתושה
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית שטוחה בהרט
1 כפית מלח
1 כפית שטוחה שום גבישי
1/4 כוס (60 מ”ל) מים
(כ-10 פיתות קטנות)
הכנת הבצק:
הכנת המלית:
הטיפ של מימון:
ניתן להכין פחות פיתות וכך הפיתות יותר בצקתיות ותפוחות -תלוי במידת הבצק הרצויה.