הקוסקוס:
מכינים את הקוסקוס ע”פ הוראות היצרן.
המפרום:
- את הפטרוזיליה קוצצים היטב במעבד מזון, מערבבים את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים. יוצרים מתפוחי האדמה מניפות. ממלאים את תפוחי האדמה בעיסה, עוטפים בקמח,
- טובלים בביצה ומטגנים מכל הצדדים. מניחים על נייר סופג.
הרוטב:
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים לסיר רחב ומביאים לרתיחה.
- מסדרים את המפרום ברוטב, מפזרים עוד בהרט ומבשלים עד לאידוי כמעט מלא של המים. מגישים עם קוסקוס חם וטרי.