נאגטס עוף

כ- 30 דקות – לא כולל שטיפת כלים

חומרים:

1/2 ק”ג חזה עוף טחון טרי.

1 כוס קמח.

1 כף אורגנו יבש

1/2 2 כוסות תירס.

1 כף שטוחה של מלח.

1 ביצה

לציפוי:

1 שקית פירורי לחם

2 כפות שומשום.

1 כפית מלח.

*להכין מראש צלחת גדולה ושטוחה.

אופן הכנה:

כ- 35 נאגטס.

אופן הכנה:

  1. את התירס מבשלים בסיר כ-8 דקות ומביאים לריכוך.
  2. 1/2 מכמות התירס טוחנים במעבד מזון.
  3. מערבבים את כל המצרכים בקערה בינונית.
  4. בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים.
  5. כל כדור יש לעטוף מכל הכיוונים בציפוי שהכנו מראש לנאגטס
  6. בשמן רותח מכניסים כדור אחד לניסוי ובודקים את מידת העשייה שלו.

* במידת הצורך יש להנמיך את להבת האש בעת הטיגון.

*מומלץ להגיש לצד ירקות ומתבלים

בתאבון!