סופגיפיצה של שירן מתתיהו

חומרים:

תערובת להכנת סופגניות של מימונס או מתכון לבחירתכם של סופגניות

למילוי:

רוטב עגבניות שרי לפיצה 

מקלות גבינה צהובה חתוכים ל4

פרמז’ן לטבילה

אופן הכנה:

  1. מכינים בצק לסופגניות לפי הוראות ההכנה
  2. מתפיחים עד הכפלת הנפח.
  3. מחלקים לכדורים (בערך 35 גרם) מרדדים את כדורי הבצק, ממלאים ברוטב עגבניות שרי לפיצה ובגבינה צהובה.
  4. מהדקים בעדינות את כל הקצוות ויוצרים כדור. מתפיחים על ריבועי נייר אפייה (חתוכים מראש) עד הכפלת הנפח (כדי לקבל פס לבן חשוב מאוד להתפיח כמו שצריך)
  5. מטגנים בשמן חם אבל לא חם מידיי כ-2 דקות מכל צד (אם יש לכם מד חום – 160 מעלות, אם אין לכם מד חום – כדאי לעשות ניסיון על כדור אחד).
  6. מוציאים את הסופגניות על נייר סופג וטובלים בגבינת פרמז’ן מגורדת.