סלט עגבניות שרי ותותים

עד שעה

חומרים:

(4-6 מנות)

300 גרם עגבניות שרי תמר

סלסלת תותי שדה טריים

3 מלפפונים טריים

¼ צרור עלי בזיליקום מופרדים מהגבעולים

¼ צרור עלי כוסברה מופרדים מהגבעולים

¼ צרור עלי ארוגולה

½ צ’ילי אדום קצוץ

תיבול:

3 כפות שמן זית

3 כפות מיץ לימון lemon tree

1 כף בלסמי

1 כפית דבש

1 כפית מלח

½ כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

1.  שוטפים את הירקות, תותים וכל הירוקים ומייבשים בעזרת מגבת נייר.

2.  חותכים את התותים לפרוסות בעובי 1 ס״מ.

3.  חותכים את המלפפונים למקלות, ואת עגבניות השרי לרבעים או חצאים (תלוי בגודל).

4.  מניחים בקערה את עגבניות השרי, תותים, מלפפונים, וכל הירוקים מופרדים מהגבעולים.

5.  מניחים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת קטנה ומנערים היטב. יוצקים על הסלט ומערבבים.