סלט קינואה ועוף

עד 30 דקות

חומרים:

  • 4 יחידות חזה עוף/שניצל
  • שמן זית
  • שום
  • מלח, פלפל

לסלט הקינואה:

  • 2 כוסות קינואה
  • 2 כוסות מים
  • שמן זית
  • מלח, פלפל
  • חסה סלנובה טריה

אופן הכנה:

1. מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן זית, צולים את חזה העוף משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל.
2. במקביל מכינים את הקינואה: מבשלים את הקינואה במים עד לריכוך, מסננים נוזלים מיותרים. מתבלים ומניחים בצד.
3. ההרכבה: פורסים את העוף לרצועות, קורעים את החסה ביד. מערבבים את הקינואה והחסה, מסדרים מלמעלה רצועות עוף, יוצקים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.