(4-6 מנות)
חומרים:
עוף שלם טרי בגודל בינוני (1.200 גרם)
1 כוס מלח גס
1 כוס אורז בסמטי שטוף
1 בצל בינוני קצוץ
2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
2 ענפי טימין
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 ½ כוסות מים רותחים
2 כרישות חתוכות לאורכן וקצוצות גס.
½ כפית טימין
2 כפות פטרוזיליה יבשה
מיקס פטריות:
4 פטריות מלך היער
4 פטריות פורטובלו
סלסילה שמפיניון
סלסילת פטריות ירדן
(ניתן לבחור אילו פטריות שאתם אוהבים, רצוי לשלב כדי שיהיו טעמים מגוונים)
הכנת האורז למילוי העוף: