1 קילו פילה סלמון טרי, ללא עצמות
2 זוקיני ירוק או צהוב
1 בצל סגול, קלוף
7 כפות שמן זית
2 לימונים, שטופים היטב
1 כף דבש
1/4 צרור שמיר
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל ארבע עונות מטחנה תבליני מימון
1/2 כפית שום גבישי תבליני מימון
1/2 כפית תערובת תיבול לדג תבליני מימון
1.פורסים את הזוקיני, הבצל והלימונים לפרוסות דקות.
2. מערבבים בקערה קטנה 5 כפות שמן זית, דבש, מלח, פלפל, שום ותיבול לדג.
3.מחממים תנור ל-190 מעלות.
4.מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומניחים במרכזו את פרוסות הזוקיני בצורת רעפים. חשוב ששכבת הזוקיני תהיה קצת יותר גדולה מרוחב הדג.
5.מניחים מעל פרוסות לימון (משאירים כמה פרוסות לימון לעיטור מעל) ומעליהן פרוסות בצל.
6.מזלפים מעל 2 כפות שמן זית. ממליחים ומפלפלים.
7.מניחים מעל את הדג, כשהצד של העור כלפי מטה ומעליו מניחים עלי שמיר ופרוסות לימון.
8.סוגרים את נייר האפייה היטב למעלה, אם צריך אפשר להוסיף נייר אפייה נוסף ומעבירים לתנור.
9.אופים במשך 25 דקות ומאפשרים לדג לנוח קצת לפני שפותחים ומגישים.