חומרים:

1 חבילת פסטה

לרוטב:
50 גר׳ חמאה
4 כפות שמן זית
4 כפות פסטו בזיליקום
1 כפית שטוחה בזיליקום תבליני מימון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק תבליני מימון
1 כפית שטוחה שום גבישי תבליני מימון
1 כפית שטוחה מלח
1/4 כוס שמנת מתוקה 38%
1 כוס מי בישול הפסטה

לטופינג:
4 כפות קריספ- פירורי לחם זהוב קלאסי תבליני מימון
1 כפית חמאה
3 כפות פרמז׳ן מגוררת
1 כפית צ׳ילי גרוס תבליני מימון

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1.מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ובמקביל מכינים את הרוטב.
2.מחממים מחבת עם כפית חמאה ומוסיפים את פירורי לחם זהוב קלאסי. קולים כ 3-4 דק׳ ומניחים בצד.
לרוטב:
3.מחממים סיר ומוסיפים את החמאה ושמן הזית. מוסיפים את הפסטו והתבלינים ומערבבים. 4.מוסיפים כוס מי בישול הפסטה.מערבבים ומנמיכים להבה.
5.מוסיפים את הפסטה המבושלת.
לטופינג:
6.מטגנים במחבת את פירורי הלחם, עם חמאה לכמה דק’ עד שיזהיב.
7.מעבירים את הפסטה לכלי הגשה מפזרים מעל את פירורי הלחם הקלויים , צ’ילי ופרמז’ן.
מגישים חם.

התבלינים במתכון