קבבונים על מקלות קינמון

חומרים:

1 קג בשר טחון מעט שומני
1 בצל גדול קצוץ
1 פלפל צ׳ילי קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוץ
1 כפית מלאה של רסק עגבניות
1 כפית כמון
1 כפית פלפל שחור
1 כפית שטוחה בהרט
1 כפית מלאה מלח (לפי טעם אישי)
1/4 כוס מי סודה קרים
1 כף שמן זית

מקלות קינמון

אופן הכנה:

  1. מניחים את כל מרכיבי הקבב בקערה ולשים היטב.
  2. מכסים את התערובת ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  3. יוצרים קציצות קבב מוארכות, מניחים מקל קינמון במרכז הקציצה ועוטפים אותו עם הבשר. ממשיכים כך עם כל הבשר.
  4. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית וצורבים מכל הצדדים