שיפוד עראייס טורטייה

חומרים:

ל-5 טורטיות

5 טורטיות

1/2 קילו בשר טחון עם שומן

1 גמבה

1 בצל

1 עגבנייה / 6 עגבניות שרי

1/2 צרור פטרוזיליה

2 כפות שמן זית

1 כף תיבול על האש של תבליני מימון

1/2 כף תיבול לקציצות של תבליני מימון

1/2 כפית שום גבישי של תבליני מימון

1/2 כפית מלח הימלאיה דק של תבליני מימון

אופן הכנה:

  1. טוחנים יחד פטרוזיליה, בצל, עגבנייה וגמבה.
  2. מערבבים את הירקות הטחונים עם הבשר ומוסיפים תבלינים.
  3. חותכים את שולי הטורטיות כך שיישארו לנו ריבועי טורטייה. על גבי הטורטייה משטחים את תערובת הבשר באופן אחיד ומגלגלים כל טורטייה תוך כדי הידוק.
  4. מניחים את הטורטיות צמודות אחת לשנייה כאשר החלק המגולגל בקצה הטורטייה יופנה החוצה כדי שייתפס בשיפוד.
  5. מכניסים את השיפודים באופן זהה לאורך הטורטיות וחותכים בין כל שיפוד.
  6. משמנים מעט את הטורטיות ומעבירים לגריל.

התבלינים במתכון