סינטה סצואן

עד 15 דקות

חומרים:

  • 400 גרם נתח סינטה עם השומן
  • מלח
  • כ- 10 פטריות
  • כ- 10 תפרחות ברוקולי
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כפית שמן שומשום
  • טבעות בצל ירוק
  • כוסברה קצוצה

אופן הכנה:

1. מחממים מחבת. ממליחים את הנתח במלח דק ומניחים במחבת לצלייה של דקה מכל צד (תחילה עם השומן כלפי מטה). מסירים מהאש ונותנים לנתח לנוח כ- 10 דקות.
2. באותה המחבת מניחים את הפטריות והברוקולי ומקפיצים במשך 2 דקות.
3. יוצקים למחבת שמן שומשום וסוכר, מקפיצים כדקה. מוסיפים בצל ירוק וכוסברה ומסירים מהאש.
4. פורסים את הסינטה לפרוסות דקות, יוצקים מלמעלה את הרוטב והירקות ומגישים מיד.