בורקס פיצה

חומרים:

1 חבילת בצק עלים מופשרת במקרר

לרוטב:

1 צנצנת רוטב עגבניות שרי לפיצה

 

למילוי:

מוצרלה מגורדת

בולגרית מפוררת

טבעות זיתים

 

להברשה:

ביצה טרופה

 

לתחתית הבצק:

תערובת תיבול לציפוי מאפים מלוחים

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל 200 מעלות חום סטטי.
  2. מרפדים תבנית בתנור אפייה.
  3. מפזרים על משטח העבודה 3 כפות תערובת לציפוי מאפים מלוחים ומניחים מעל את בצק העלים.
  4. מרדדים מעט בעזרת מערוך.
  5. מורחים שכבת רוטב עגבניות שרי לפיצה ומוסיפים גבינות וזיתים.
  6. מגלגלים לרולדה הדוקה ובעזרת קלף/סכין חותכים לפרוסות ברוחב 2-3 ס״מ.
  7. מעבירים לתבנית ומסדרים במרווחים קטנים. מברישים בביצה .
  8. אופים עד הזהבה (כחצי שעה בערך)